Those Curious and Delicious Seaweeds: The “blue planet”, Earth, with three quarters of its surface covered by oceans and seas, remains unexplored and undiscovered. This circumstance, leading to myths and legends, has relegated many marine species to undeserved exclusion, disregard or even contempt. A clear example of this is the seaweeds—“sea vegetables”, as they are called in the media for their similarity to their land counterparts—, a marine flora of great variety in size, shape and colour, with...
¿Las algas se comen? Un periplo por la Biología, la Historia, las curiosidades y la gastronomía
2016 Tapa blanda o bolsillo Índice picture_as_pdfEl uso de las algas en la alimentación es el tema principal de esta obra. Abarca cuestiones básicas de biología y ecología, aspectos históricos del consumo,nutricionales, formas de comercialización... y recetas que tienen a las algas como ingrediente fundamental.
Saber másexpand_moreTambién podría interesarle
- Ebook
Those Curious and Delicious Seaweeds (EBOOK): The “blue planet”, Earth, with three quarters of its surface covered by oceans and seas, remains unexplored and undiscovered. This circumstance, leading to myths and legends, has relegated many marine species to undeserved exclusion, disregard or even contempt. A clear example of this is the seaweeds—“sea vegetables”, as they are called in the media for their similarity to their land counterparts—, a marine flora of great variety in size, shape and colour, with...
Detalles de la publicación
El uso de las algas en la alimentación es el tema principal de esta obra. Abarca cuestiones básicas de biología y ecología, aspectos históricos del consumo,nutricionales, formas de comercialización... y recetas que tienen a las algas como ingrediente fundamental.
Ficha técnica
- Título
- ¿Las algas se comen? Un periplo por la Biología, la Historia, las curiosidades y la gastronomía
- Autor
- Pérez Lloréns, José Lucas; Hernández Carrero, Ignacio; Vergara oñate, Juan José; Brun Murillo, Fernando G.; León González, Ángel
- Colección
- Ceimar, nº 16 - Caminos abiertos, nº 4
- ISBN
- 9788498285673
- Año de publicación
- 2016
- Nº Edición
- 1
- Materia
- Biología
- Idioma
- Español / Castellano
- Idioma original
- Español / Castellano
- Formato producto
- Tapa blanda o bolsillo
- Nº Páginas
- 336
- Alto
- 250 mm
- Ancho
- 250 mm
- Editorial
- Servicio de Publicaciones de la Universidad de Cádiz
Opiniones validadas de nuestros clientes
Sin opiniones por el momento